Reacties

Reacties 

Deze ruimte is gereserveerd voor iedereen die iets over water of gezondheid op school kwijt wil. Dit kan van alles zijn. Misschien staat je school hoog in ‘de gezonde school’-competitie en wil je hier iets over vertellen. Of je school doet mee aan waterprojecten voor derdewereldlanden, waar je iets over kwijt wil. Alles is mogelijk, zolang het maar over water of gezondheid op scholen gaat. Wie weet heb je wel een goede tip voor andere scholen hoe zij ook een ‘Klasse(n)waterkoeler’ op school kunnen krijgen. Je kunt je reacties mailen naar contact@aquachain.nl


Beste mensen van Aqua Chain,

Met onze kleutergroepen werken wij over het thema Water. We vinden het geweldig dat we van jullie een watertap in onze klas hebben gekregen! (Via onze groepsmoeder Monique de Vaan) De kinderen vinden het prachtig: werken met hun eigen bidon naast zich. Ook kunnen we heel goed het verschil in temperatuur voelen en proeven tussen water uit de kraan en het getapte water. Ons thema water (en natuurlijk de watertap in bedrijf) is te zien op onze school website:
www.paletvlijmen.nl

Heel hartelijk bedankt!

Jeanne van der heijden, groepsleerkracht ‘Heleen Berends

Hallo,

Is het ook mogelijk om als particulier (moeder van een aantal kinderen) alleen bidons bij jullie te kopen? Bijv. 12 stuks?
Wat zou dat dan evt. moeten kosten, incl. verz.kosten?

Groeten,

Heleen Berends


Oma Trudy:

GoedenavondIk heb een vraag:
Is de bidon ook te koop voor mijn twee kleinkinderen bij u?
Graag uw reactie 

Met vriendelijke groeten oma Trudy