Kosten

Met Klassenwater hoopt Aqua Chain het gedragspatroon van ouders, leerlingen en scholen te wijzigen. Het drankenaanbod wordt sterk bepaalt door wat ouders aan de kinderen meegeven. Uit onwetendheid worden vaak de meest zoete drankjes aan de kinderen meegegeven (waarvan men zelfs vaak denkt dat deze gezond zijn).
Bij het beste en goedkoopste alternatief, water dus, wordt zelden stil gestaan. Aqua Chain wil dat meer onder de aandacht brengen en ervoor zorgen dat dit water op een verantwoorde manier gedronken kan worden. Bovendien door water drinken op school en in de klas toe te staan leer je kinderen water te drinken.

Het Klasse(n)water is gratis voor de leerlingen.

FRIS IN DE KLAS MET KLASSE(N)WATER | ALL-IN PRIJS

In abonnementsvorm
Aqua Chain biedt haar concept 'Fris in de klas met Klasse(n)water aan voor een ALL-IN prijs per watertappunt. Uniek in ons concept is dat deze gedragen wordt door J.O.G.G. (Jongeren op Gezond Gewicht).

Leerlingen kunnen onbeperkt heerlijk gekoeld & gefilterd water tappen uit de waterkoeler op school. In sommige gemeenten wordt er zelfs door inbreng van subsidies ervoor gezorgd dat de ALL-IN prijs deels uit subsidies wordt betaald!

Aqua Chain heeft verschillende afspraken met instellingen, gemeenten en het bedrijfsleven, waardoor wij deze subsidies voor u kunnen uitzoeken!

VERGELIJK ONZE PAKKETTEN

Fris in de klas - 3 jaar zorgeloos
3 jaar zorgeloos gebruik maken van een waterkoeler voor een vast bedrag! Dat noemen wij nu echt 'Fris in de Klas'.